Hvad skal du være opmærksom på inden en gulvafslibning?

  1. Sørg for at rummet er ryddet og har en normal stue temperatur. Vi kan ikke arbejde i et rum med genstande til stede. Disse bedes i fjerne aftenen inden, ligesom rummets temperatur bør være stuetemperatur et par dage i forvejen. Jo varmere, jo hurtigere tørretid.
  2. Planlæg altid at eftermale dine paneler efter gulvmandens besøg. Det er store håndholdte maskiner vi arbejder med og man kan derfor ikke undgå ridser her og der.
  3. Afdæk de vigtigste ting – vi støver! Også selvom at vores maskiner opsamler 98 % af støvet.
  4. Dyk dine søm, eller hiv dem op. Men undersøg først om stavene vil løsne sig som følge heraf.
  5. Hvis du skal have malet dine vægge og lofter, rådes du til at gøre dette efterfølgende. Du kan altid afdække dine gulve og så male, men det er drøn ærgerligt at dine nymalede vægge (som ikke kan afdækkes), skal ødelægges med gulvstøv.
  6. Tænk godt over hvilken behandling der passer dig bedst, men informer os hvis du er i tvivl. Så tager vi alle produkterne med om morgenen, så du kan vente med at beslutte dig for behandlingen her. Vi anbefaler ALDRIG vores kunder et produkt, men rådgiver gerne i forhold til hvad DU efterspørger.
  7. Vær der fra morgenstunden af til at tage imod din gulvmand. På denne måde kan du stille de sidste spørgsmål og bekræfte aftalens omfang. Her får du også et cirka tidspunkt på, hvornår arbejdet forventes færdig udført. Her aftaler du med gulvmanden, hvem der kommer og afregner med os efter afsluttet arbejde. Er du forhindret i at komme og afregne med os, kan vi smide nøglen i postkassen, men du bedes betale enten kontant eller via dankort, inden du smutter fra os om morgenen.
  8. Hvis der hersker tvivl, kan du altid ringe ind på kontoret inden for åbningstiden, og vi vil hjælpe dig videre.

Jo bedre du er forberedt inden en gulvafslibning, jo bedre er vores betingelser for at udføre et hurtigt og perfekt job.