Hvem er vi

Vi er et kvalitetsbevidst gulvfirma, som har store ambitioner, der kommer vores kunder til gode. Vi har tilsammen over 90 års erfaring, hvilket gør os til eksperter på alle områder inden for gulv verdenen.

Vi har gennem årene erhvervet os stor erfaring, og derigennem dygtiggjort alle vores medarbejdere. Denne erfaring kombineret med vores higen efter altid at være de mest opdaterede på markedet gør, at vi kan tilbyde vores kunder optimale gulvløsninger.

Vores grundlæggende holdning er, at alle gulve fortjener at blive behandlet med respekt, hvorfor det på langs sigt kan være dyrt at gå på kompromis med kvaliteten.

Ingen opgave er for lille eller umulig for os – hvad enden du skal have afslibning af gulve, afslibning af trapper, behandling af bordpladen, så står vi klar til at hjælpe.

Vi giver gerne et fast tilbud på f.eks. gulvafslibning til konkurrencedygtige priser.

Vores målsætning

Vores målsætning er at indfri kundernes forventninger, så de ønsker at benytte os igen og anbefale os videre. På denne måde kan vi blive det mest foretrukne gulvfirma på hele Sjælland.

Dette opnås ved:

  • At yde kyndig rådgivning til kunden
  • At levere holdbare løsninger til vores kunder, med kvalitet som fællesnævner
  • At tilbyde hurtig udrykning og effektivt arbejde
  • At overholde de lovede tidsfrister
  • At være konkurrencedygtige på pris uden, at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde

Vores rådgivere sidder derfor altid klar ved telefonen til at guide dig igennem en sikker og tryg proces, hvor god kommunikation og ekspertrådgivning er nøgleordene til den rigtige vejledning.

Når vi er blevet enige om opgaven, så overlader vi det håndværksmæssige til vores dygtige håndværkere, som med garanti vil gøre dine gulve flotte igen.