Gulvafhøvling

I gamle dage brugte man gulvafhøvling for at få afrettet gulvet. Dette gøres i dag primært når gulvet er ekstremt skævt eller skadet, har spartelmasse på, fernis, fuldmaling eller andet stærkt materiale.

Med en gulvafhøvling høvler man ca. 2-4 mm. af gulvet (typisk med korn 24). Herefter skal der altid foretages en almindelig afslibning af gulvet, hvor kornene bliver finere og finere. Afslutningsvist skal gulvet have en overfladebehandling.

Dine gulve får dermed sagt en hård omgang, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at en fagmand vurderer hvorvidt der er behov for en gulvafhøvling. De maskiner der bruges til en gulvafhøvling er kraftige og store, og uden den rette ekspertise kan du skade gulvet permanent.

Hvis en gulvafhøvling foretages på et gulv, der ikke er tilstrækkeligt tykt, kan man risikere at slide igennem slidlaget. I dette tilfælde kan du vinke farvel til dine gulve. Ydermere kan du forsage niveauforskelle i gulvet, du kan efterlade slibemærker m.m. og skader som efterfølgende bliver endnu dyrere at få rettet op på, for ikke at tale om den tidsmæssige investering du vil ligge i det.

Med vores evne til at udføre det ekstraordinære kombineret med vores konkurrencedygtige priser, kan det ikke betale sig at udføre en gulvafhøvling selv. Du sparer både tid og penge, og du lader os om det hårde arbejde.

Heldigvis kan de fleste gulve i dag nøjes med en almindelig gulvafslibning, hvilket både er billigere og mere skånsomt for dit gulv.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling dine gulve behøver, så er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail med et billede, så hjælper vi dig videre.